Betaalmethoden

Wij van Handymobile begrijpen maar al te goed dat iedereen zijn eigen favoriete betaalmethode heeft. Dit is dan ook de reden dat men hier op de site met veel verschillende soorten betaalmethodes kan afrekenen. Laten we eens bekijken hoe jij het betaalproces van Handymobile.nl op gang kan zetten.

Bij Handymobile.nl betaal je snel en veilig online via diverse betaalmethodes. Het hele website is SSL gecertificeerd, dat betekent dat je verbinding met Handymobile.nl zeer veilig is, dus ook het betaalproces. Tijdens het uitvoeren van de betaling zullen jouw gegevens nooit kenbaar worden gemaakt aan anderen. Dit zorgt ervoor dat je met een gerust hart op een geheel veilige manier kunt betalen, wel zo prettig natuurlijk.

Je kunt jouw bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan, het is niet uit te sluiten dat er in de toekomst wellicht nieuwe vormen van betaling aan zullen komen:

  • iDeal: meest populaire betaalmethode in Nederland. Snel en vertrouwd via eigen bank. Groot voordeel is dat de betaling gelijk binnen is, dit is dan ook de snelste manier om te betalen.
  • PayPal: in enkele stappen kun je snel en gemakkelijk betalen via PayPal. Ook PayPal staat bekend om de hoge snelheid, dankzij PayPal kan je geheel gratis betalingen verrichten.
  • Bancontact: populaire Belgische betaalmethode
  • Belfius Direct Net: de directe betaalmethode voor Belfius klanten
  • SOFORT Banking: een van de populairste betaalmethoden uit Duitsland!
  • Overboeking: simpel en handmatig zelf je aankoopbedrag overmaken. Let er wel op dat deze betaalmethode het meeste tijd in beslag neemt. Vooral wanneer een betaling wordt gedaan in het weekend kan een overboeking vrij lang- enkele werkdagen- duren.

 

Mocht er iets misgaan bij de betaling of heb je andere vragen omtrent het bestelproces dan staat het je altijd vrij om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij staan altijd klaar om je van antwoord te voorzien op alle mogelijke vragen.

Afbeeldingsresultaat voor paypal en idealDoor het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »