Disclaimer

Algemene gebruiksvoorwaarden

Bij het bezoek aan onze site gelden een enkele voorwaarden. Geen gekke dingen, maar we brengen je alsnog graag op de hoogte. Houd er rekening mee dat de content op onze website (inclusief hyperlinks) zonder aankondiging gewijzigd, aangepast of verwijderd kan worden.

Gebruik van de site

We doen altijd ons best om jouw bezoek aan onze site plezierig te maken. Dit houdt in dat we constant inspanning leveren om de informatie op onze website correct en up-to-date te houden. Indien we fouten ontdekken, dan doen we alles eraan om dat zo snel mogelijk recht te zetten. Desondanks kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden voor schade die is ontstaan uit het gebruik van onze site of de door ons ter beschikking gestelde informatie.

Hyperlinks

Ons assortiment is niet de meest bescheidene uit zijn klas te noemen. Er valt dus heel wat te klikken op onze site. Zo nu een dan zitten er ook knopjes tussen die je doorverwijzen naar andere websites. De links worden jou aangeboden ter informatie en voor extra gebruiksgemak.  Echter hebben wij geen invloed op volledigheid of juistheid van de inhoud van de informatie op deze websites en informatiebronnen. Zoals je zelf ook wel begrijpt kunnen we dus geen garantie geven over de informatie die je op de sites treft waarnaar wij doorverwijzen.

Intellectuele eigendomsrechten

Gebruiken van onze site om informatie op te zoeken en eventueel over te nemen is toegestaan, mits je de bron vermeldt. Hoe en wat staat uitgelegd in de bepalingen van de wetten op het auteursrecht en andere rechte. Indien je gebruik wilt maken van multimedia-informatie (geluid, beeld, software etc.), is altijd voorafgaande toestemming vereist. Indien je vragen of twijfels hebt, kan je altijd contact opnemen met ons.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »