Samsung Galaxy S3 hoesjes

2
Sorteer op:

Heb je een Samsung Galaxy S3?

Een hoesje voor de Samsung Galaxy S3 beschermt je mobiele telefoon tegen beschadigingen zoals krassen, stoten- en/of valschade. Het beschermen van je Samsung Galaxy S3 zorgt voor een langere levensduur van je mobiele telefoon en minder krassen op je touchscreen.

Pocket Case voor je Samsung Galaxy S3

Een pocket case is een uniform smartphonehoesje waarin mobiele telefoons van verschillende merken in kunnen worden opgeborgen. Tijdens het bellen neem je, je telefoon uit het hoesje waardoor je de originele look van je Samsung Galaxy S3 niet verliest tijdens het gebruik ervan.

Luxe en zakelijke look en je pas

Naast het beschermen zorgt jouw Samsung Galaxy S3 hoesje ervoor dat uw telefoon er nog luxer uitziet. Voor een luxer en zakelijker look is bijvoorbeeld een hoesje zoals DBramante1928 Leather Pocket Case voor Samsung Galaxy S3 en S4 prima geschikt. Daarnaast kan je met een soortgelijk hoesje ook één tot enkele pasjes kwijt, wel handig om te allen tijde alles bij de hand te hebben.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »