Waarom je anno 2018 niet zonder telefoonhoesje kan

  • Geplaatst op
  • Door Muhammed
  • 0
Waarom je anno 2018 niet zonder telefoonhoesje kan

Met weemoed denken sommige mensen terug aan de tijd van de Nokia 3310. De tijd waarin telefoons nog onverwoestbaar waren en probleemloos van grote hoogte konden vallen. Helaas zijn die tijden geweest en is een telefoonhoesje meer dan ooit noodzakelijk om je dure smartphone te beschermen. Gelukkig biedt zo’n hoesje nog tal van andere voordelen, die we in dit artikel bespreken.

De toenemende kwetsbaarheid van telefoons

Anno 2018 is design een van de belangrijkste overwegingen bij aanschaf van een mobiele telefoon. De topmodellen in de markt zetten de standaard op dit gebied en dat is vaak in de vorm van een glazen voor- en achterkant. Dat ziet er prachtig uit, maar is tegelijkertijd zeer kwetsbaar – ondanks de marketingverhalen van fabrikanten.

 

Zo kan het zijn dat jij de hoofdprijs betaalt voor een high-end smartphone, maar enkele weken na aanschaf al diverse krassen of zelfs barsten in je toestel hebt. Omdat dit natuurlijk niet de bedoeling is, ontkom je er eigenlijk niet aan een hoesje te gebruiken. Gelukkig krijgen telefoonhoesjes – in tegenstelling tot vroeger – tegenwoordig ook een steeds hipper ontwerp dat aansluit op je toestel.

 

Telefoonhoesjes worden steeds beter

Het is niet alleen de uitstraling van telefoonhoesjes die zienderogen toeneemt. Ook op het gebied van kwaliteit zijn de afgelopen jaren grote stappen gezet en hoesjes en cases zijn duurzamer dan ooit. Hierdoor voelen ze prettig aan in het dagelijks gebruik en gaan ze lange tijd mee; vaak zelfs langer dan de tijd dat je jouw huidige smartphone gebruikt.

 

Hoesjes worden steeds functioneler

Een ander belangrijk voordeel van de moderne generatie smartphonehoesjes is de brede inzetbaarheid ervan. Meer dan alleen een beschermingsfunctie bieden hoesjes tegenwoordig ook andere mogelijkheden.

 

Zo zijn er bijvoorbeeld stand cases die speciaal ontworpen zijn om horizontaal voor je geplaatst te worden. Hierdoor kun je bijvoorbeeld comfortabel een film kijken op je telefoon, zonder deze nog vast te hoeven houden met je handen.

 

Ook zijn er steeds meer boek- en fliphoesjes met ingebouwde vakken. Deze zijn met name bruikbaar om briefgeld en pasjes in te vervoeren. Denk bijvoorbeeld aan het meenemen van een creditcard of je OV-chipkaart. Superhandig!

 

Telefoonhoesjes sluiten aan op accessoires

Steeds beter sluiten telefoonhoesjes tegenwoordig aan op eventuele accessoires voor telefoons. Zo bevatten ze vaak uitsparingen voor headphonejacks en aansluitingen voor de oplader. Omdat de hoeveelheid in- en uitgangen in een smartphone en de locatie ervan per telefoon verschillend is, worden de hoesjes voor ieder toestel op maat ontworpen. Bij Handymobile vind je voor alle populaire toestellen de beste hoesjes en accessoires.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »