Telefoonhoesje tegen straling kopen

Telefoonhoesje tegen straling kopen

De straling van mobiele telefoons is al jaren een veelbesproken onderwerp. Daar waar de ene onderzoeker zegt dat er geen gezondheidsrisico’s zijn, waarschuwt de ander voor het gevaar op de lange termijn. Volgens onderzoek van de World Health Organization (WHO) is de straling van smartphones mogelijk zelfs kankerverwekkend.

Het nemen van de juiste voorzorgsmaatregelen is daarom een kleine moeite. Via Handymobile.nl schaf je bijvoorbeeld snel en voordelig de anti-stralingshoesjes van Protecht aan. Deze beschermen jou en je gezinsleden effectief tegen de straling van je mobiele telefoon en voorkomen ook nog eens krassen of andere schade bij je dure toestel.

Waarom straling van smartphones misschien gevaarlijk is

Inmiddels zijn er meerdere onderzoeken verricht naar de straling van smartphones en de resultaten zijn vooralsnog wisselend. De huidige classificatie van de WHO, die de straling als mogelijk gevaarlijk beoordeelt, moet serieus worden genomen. Het gaat immers om een gerenommeerde gezondheidsinstantie die geen overdreven claims doet.

 

De voornaamste reden van gevaar zijn de frequenties waarop onze mobiele telefoons opereren. UMTS, 3G en 4G maken gebruiken van frequenties die vergelijkbaar zijn met die van magnetronstraling. Niet voor niets wordt een telefoon na enige tijd bellen vaak geleidelijk warmer. Geen prettig idee, omdat we onze smartphone vaak aan ons hoofd pal naast onze hersenen houden.

 

Daarnaast waarschuwen wetenschappers voor het zogenaamde a-thermische effect van smartphone straling. Het elektromagnetisch veld van een mobiele telefoon verstoort wellicht interne processen van lichaamscellen, die onderling op een resonantie-frequentie met elkaar communiceren. Dit kan leiden tot uiteenlopende klachten zoals hoofdpijn, concentratieverlies, slapeloosheid en stress.

 

Stijlvol smartphonehoesje voor optimale bescherming

Hoewel nooit onomstotelijk is vastgesteld dat de straling van mobiele telefoons daadwerkelijk resulteert in de bovengenoemde klachten, is het verstandig om voor jezelf een stukje extra zekerheid in te bouwen. Dat kan met een stijlvol telefoonhoesje van Protecht, een firma die zichzelf heeft gespecialiseerd in bescherming tegen smartphone straling.

 

Een smartphonehoesje van Protecht is speciaal ontwikkeld om gesloten te bellen, zodat de straling niet door het hoesje kan lekken. De case is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals fijngeweven koper, polyester en nikkel. Deze zijn in de flap van het hoesje verwerkt, zodat de straling niet aan de kant van je hoofd, maar juist aan de achterzijde van je toestel wordt uitgezonden.

 

Directe blootstelling aan de straling wordt hiermee op effectieve wijze voorkomen. Bij Handymobile.nl kun je kiezen uit een breed assortiment telefoonhoesjes van Protecht, in verschillende kleuren en voor telefoons van merken zoals Samsung en Apple. Je profiteert bovendien van gratis verzending en een retourrecht van 14 dagen.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »