Blog - Alles over telefoonhoesjes en telefoon accessoires!

Telefoonhoesje tegen straling kopen

Telefoonhoesje tegen straling kopen De straling van mobiele telefoons is al jaren een veelbesproken onderwerp. Daar waar de ene onderzoeker zegt dat er geen gezondheidsrisico’s zijn, waarschuwt de ander voor het gevaar op de lange termijn. Volgens onderzoek van de World Health Organization (WHO) is de straling van smartphones mogelijk zelfs kankerverwekkend.

Het nemen van de juiste voorzorgsmaatregelen is daarom een kleine moeite. Via Handymobile.nl schaf je bijvoorbeeld snel en voordelig de anti-stralingshoesjes van Protecht aan. Deze beschermen jou en je gezinsleden effectief tegen de straling van je mobiele telefoon en voorkomen ook nog eens krassen of andere schade bij je dure toestel.

Verleng de levensduur van je smartphone

Verleng de levensduur van je smartphone Heb je net een nieuwe smartphone gekocht? Dan wil je hier natuurlijk erg zuinig op zijn. Een kras op de achterkant of een barst in het scherm is immers zonde van de trendy uitstraling van je nieuwe telefoon. Koop daarom een screenprotector of hoesje om de levensduur van je mobiel te verlengen en ervoor te zorgen dat deze er zo lang mogelijk als nieuw uit blijft zien.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »