Haal het beste geluid uit je telefoon

  • Geplaatst op
  • Door Muhammed
  • 0
Haal het beste geluid uit je telefoon

Vroeger werd een telefoon alleen gebruikt om mee te bellen. Hoe anders is dat tegenwoordig: je kunt er mee gamen, films op kijken en muziek op luisteren. Met name dat laatste is een populaire toepassing, want de grote opslagruimte op de moderne generatie telefoons zorgt ervoor dat jij je favoriete nummers en albums overal mee naartoe kunt nemen.

Oordopjes voor je iPhone

Hoewel smartphones dus bij uitstek geschikt zijn als mediaspeler, laat het geluid veel te wensen over. In de steeds smaller wordende ontwerpen is nauwelijks nog ruimte voor goed klinkende speakers, met als resultaat een ietwat schel geluid dat met name in de lage tonen tekort schiet. Gelukkig ligt de oplossing voor de hand in de vorm van oordopjes.

 

Oordopjes verzekeren je niet alleen van een betere geluidskwaliteit, maar voorkomen ook dat anderen last ervaren van jouw muziek. Zo kun je er overal onbezorgd van genieten: thuis, in de bus of in een openbare gelegenheid. Speciaal voor jouw iPhone vind je in onze webwinkel originele Apple EarPods en andere handige iPhone accessoires.

 

Oordopjes voor je Samsung telefoon

Bijna net zo populair als iPhones zijn de telefoons van Samsung. Met name de Galaxy-serie is waanzinnig populair en heeft zich in het afgelopen decennium ontpopt tot voornaamste tegenstrever van het Apple-imperium. Belangrijk verschil is dat de Samsung smartphones draaien op Android, maar qua technische mogelijkheden zijn veel toestellen vergelijkbaar.

 

Ook qua geluidskwaliteit ontlopen iPhones en Galaxy telefoons elkaar nauwelijks. Voor de beste geluidskwaliteit kies je ook bij je Samsung telefoon voor een originele In-Ear Headset, die je in onze webshop voordelig kunt bestellen. Inclusief praktische afstandsbediening en microfoon voor een optimale geluidsweergave tijdens telefoongesprekken.

 

3,5 mm In-Ear EarPods

Natuurlijk hoeven jouw telefoonaccessoires niet altijd van Apple of Samsung te zijn. Ook andere merken ontwikkelen headsets van uitstekende kwaliteit, die niet het prestigieuze logo van een van bovengenoemde merken bevatten maar daardoor ook een stuk goedkoper zijn. Voor 3,5 mm In-Ear EarPods ben je bij Handymobile aan het juiste adres.

 

Met zo’n headset luister je niet alleen muziek, maar kun je ook comfortabel gesprekken opnemen, voeren en ophangen. Natuurlijk pauzeert de afspelende audio op dat moment automatisch. Al onze oordopjes zijn goed beschermd tegen spatwater zoals regen en kenmerken zich door opvallend rijke lage tonen. We wensen je alvast veel luisterplezier!

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »