De beste telefoon accessoires voor onderweg en op vakantie

De beste telefoon accessoires voor onderweg en op vakantie

Zit je regelmatig in de auto of ga je binnenkort op vakantie? Dan laat je jouw geliefde smartphone natuurlijk niet thuis achter. Tegenwoordig gebruiken we onze telefoon vrijwel overal voor en het is dan ook van groot belang dat je deze in de auto of in het buitenland kunt gebruiken. In dit artikel bespreken we de beste telefoon accessoires voor op reis of onderweg.

Telefoonhouder voor navigatie en andere toepassingen

De eerste accessoire die je absoluut mee wilt nemen in de auto, is een houder voor je telefoon. Zo kun je zonder je te handen te gebruiken in één oogopslag zien wat zich afspeelt op het scherm van je toestel. En dat is bijzonder handig, zeker wanneer je gebruik maakt van navigatieapps en jij je telefoon dus nodig hebt om de juiste route te vinden.

 

Bij Handymobile.nl vind je altijd wel de juiste telefoonhouder op basis van jouw specifieke wensen. Zo bieden we je bijvoorbeeld een handige telefoonhouder voor op je stuurwiel, die zich kenmerkt door een uitstekende kwaliteit en flexibel stretch materiaal. Zowel geschikt voor kleinere telefoons als modellen met schermafmetingen van maar liefst 5,7 inch.

Autolader voor snel opladen onderweg

Je kunt nog zo’n mooie telefoonhouder in je auto hebben; als de accu van je smartphone leeg is, heb je hier natuurlijk niets aan. Helaas heb je onderweg niet de beschikking over een stopcontact en daarom moet je zoeken naar andere alternatieven. Speciaal voor in de auto is een autolader dan ook onontbeerlijk om je toestel continu opgeladen te houden.

 

Bij Handymobile.nl heb je de keuze uit meerdere autoladers, die elk hun specifieke voordelen hebben. Zo bieden wij een compacte lader met USB-poort, die dankzij zijn bescheiden afmetingen eenvoudig is mee te nemen en bovendien aantrekkelijk is geprijsd. Heb je behoefte aan meer oplaadfunctionaliteit? Kies dan voor de variant met maar liefst twee USB-poorten, zodat je meerdere apparaten tegelijkertijd kunt opladen.

Powerbank: altijd en overal een volle accu

Als je eenmaal uit de auto stapt, verliest een autolader echter zijn functie. De lader is specifiek bedoeld voor aansluiting in de auto, waardoor je na uitstappen aangewezen bent op de batterij van je telefoon. In de praktijk blijkt helaas dat de capaciteit van veel telefoonaccu’s nogal te wensen overlaat. Zeker bij intensief gebruik zoals browsen, gamen en mailen, raakt een batterij van een moderne smartphone snel leeg.

 

In dat geval is het gebruik van een powerbank onontbeerlijk. Dit artikel zorgt ervoor dat je jouw lege smartphone altijd en overal kunt opladen en dat je te allen tijde bereikbaar blijft. De 5600 mAh variant op onze website heeft zelfs voldoende capaciteit om meerdere toestellen op te laden.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »