3 redenen waarom je niet zonder powerbank kunt

  • Geplaatst op
  • Door Robert
  • 0

Net zoals iedereen ben jij de trotste bezitter van een mobiele telefoon. Je gebruikt hem om te bellen, sms’en, appen en het bijhouden van verschillende social media kanalen. Daarnaast maak je waarschijnlijk vaak gebruik van apps. Eigenlijk kun je dus niet meer zonder. Daarom wil je ten koste van alles voorkomen dat de batterij van je toestel leeg raakt. Dat doe je met een powerbank.

Nooit meer zonder batterij

Een powerbank is een handige, mobiele oplader die je net als je telefoon overal mee naartoe kunt nemen. Is de batterij van je smartphone leeg of dreigt hij leeg te gaan? Dan hoef je niet in de buurt van een stopcontact te zijn om je telefoon toch op te kunnen laden. Je sluit het toestel simpelweg aan op de powerbank en het wordt automatisch opgeladen.

Het grote voordeel hiervan ligt voor de hand: je zit in de praktijk eigenlijk nooit meer zonder batterij. Of je je nu in een auto of vliegtuig bevindt en zelfs als er sprake is van een grote stroomuitval: onder alle omstandigheden blijft jouw telefoon werken. Dat is een prettig idee, zeker als je goed bereikbaar moet zijn vanwege privé- of professionele redenen.

 

Makkelijk mee te nemen door klein formaat

Maar powerbanks hebben meer voordelen die ze in de dagelijkse praktijk vrijwel onmisbaar maken. Deze handige apparaten hebben namelijk een zeer compact formaat en zijn hierdoor eenvoudig mee te nemen in een tas of jaszak. Het maakt dus weinig uit of je nu een oplader meeneemt om aan te sluiten op het stopcontact of een powerbank waarvoor je niet eens een stopcontact nodig hebt.

Naast het bescheiden formaat, weegt de gemiddelde powerbank ook nog eens weinig. Dit maakt het meenemen helemaal een fluitje van een cent. Hoe meer oplaadcapaciteit de powerbank heeft (uitgedrukt in mAh), hoe groter het formaat en gewicht over het algemeen zijn. Dit brengt ons bij het volgende punt, namelijk:

 

Grote oplaadcapaciteit voor meerdere keren gebruik

Afhankelijk van de powerbank die je koopt, beschik je over een surplus aan oplaadcapaciteit. Dit betekent in de praktijk dat je jouw toestel meerdere keren kunt opladen, zonder de powerbank in de tussentijd op de stroom te hoeven aansluiten. Dat is in het bijzonder handig als je vaak onderweg of op reis in het buitenland bent.

Maar ook in het leven van alledag komt een grote oplaadcapaciteit goed van pas. Zo kun je met één powerbank bijvoorbeeld jouw toestel én dat van je partner voor een groot gedeelte opladen. Dankzij de handige USB-aansluiting is het apparaat met vrijwel elke telefoon compatible.

Kijk hier voor een overzicht van alle voordelige powerbanks die wij aanbieden. Bijpassende accessoires nodig? Bezoek dan deze pagina.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »